Meno hráča: Mikko Hakksen (PAWS manazerar servera)
Dátum: 13.11
Dôvod: Mixing postavy, metagaming
Stručne opíš situáciu: caute caute. Podavam report a nasledne do inej sekcii aj sťažnosť na tohto hráča,admina a manažéra serveru na ktorom mam nahráte viac ako on odrpene na MTA CZ/SK scene.
Začalo to cca okolo 14:00 ako som prišiel na server s tým že bola nahlásený panic button pre PZSR a ja ako UIS tkzvn. ´´vedenie´´ som sa ráčil sa išiel sa pozrieť čo sa tam deje. Zaparkoval som pri E6 kde servisuju auta a pozeral ako PZSR strieľa po niekom, ale nikto tam nebol. Čudo, ale ostal som tam a zrazu prišiel za mnou nejaký PZSR člen že na zem. Tak som spolupracoval samozrejme keďže som nič neurobil. Ako nahle ma prehladali a bolo všetko ok, tak prišiel z NAKA Leonard Smith (maskovaný) ktorý bol celý čas pri tom a sledoval čo sa bude diať(mam podozrenie že tam bolo dohadovanie medzi PZSR členmi cez frakčný chat alebo niečo ine) taktiež pýtali občiansky ktorý som im dal a povedali že je na mňa zatykač. To je žužo čo ? ano, smial som sa na tom. Až do kedy člen NAKA a PZSR vedenia na postave Leonard Smith nebol pri tom celý čas a akonahle ma brali na UIS Budovu tak člen tohto AT si prepol postavu na UIS Vedenia ktorý tam je Zástupca a čakal ma pred budovou s úsmevom na tvári s tým že niečo dokázal v svojom živote. Ešte jedná perla. Zatykač bol vydaný za to že sa člen UIS sťažoval na mňa s tým že som vraj ho urážal a ďalšie perly okolo toho(samozrejme sa ani z toho nič nestalo) ale v poriadku. Beriem to ako IC vec. Posielam fotku. Touto cestou sa obraciam na väčšie sily ako je on a dúfam že sa to dôkladne prešetri. Lebo toto vyzeralo ako za 5 minut 12 zobratie postavy Filip Soltes a dať ho rýchlo do väzenia lebo nepáči sa mi na druhej postave ako on RPi náražam na člena AT Paws ktorý na jednej postave bol môj nadriadený a nemal na mňa : nič.
Ešte prikladám jednu fotku z IC discordu SKRP že som postoval čo nevyhovuje IZS. Keďže to tam postujem len kvôli RP a aby hráči videli kvalitu servera. Musím sa opakovať ale prišiel som na server po 2 mesiacoch cca ale klesol po tomto incidente este viač ako mohol.
Nech vás sila sprevádza
Dôkazy ( klipy, fotky ):
S pozdravom Tulipan ktorý praje všetko dobre do života pre - ZŤP Paws