Ahoj, trošku ti dám návrh k již zmiňované diskuzi o herní zóně. “Jedna dielňa by šla mimo mesta. Jedna predajňa taktiež. Niektoré obchody alebo v LS sídliace frakcie by sa mohli presunúť. PZSR, ZZS a HAZZ by si tam spravili obvodné alebo výjazdové stanice.” Dneska jsem nad tím přemýšlel a napadlo mě, třeba prodejny aut jako grotti/levný bazar a ostatní jako noviny a vedlejší frakce přesunout např do SF/LV a vše takto poskládat aby se hráči neskupinkovali jen v LS. Též by se mohli udělat výjezdové jednotky u HaZZS např jedna jednotka by byla na LS druhá SF třetí LV a bylo by 5 hráču v takového jednotce. Mimo téma Další game boost by mohl být rozdávat více kreditů či dělat soutěže o VIP skiny a IC soutěže např organizovaný Car Meet vámi jako AdminTeamem a výherce by získal jak kredity tak IC měnu (Trošku je to mixing, zasahování OOC měnou do IC světa ale nikde by IC nebylo napsáno o nějakých kreditech) Poté by bylo dobré udělat menší unban wave (samozřejmě nedávat unban lidem co měli cheaty) Vím že se na serveru moc banů nedává ale dát možnost hrát lidem, kteří dostali ban a dát jim takto druhou šanci. Další návrh jsme vytvořili se Slaďochem je ten,že by se mohlo přidat více modelů aut jak Tesly či Range rover atd.. Prostě by se shromáždilo pár (5-10) modelů které by nepřetěžovali server. (Návrh byl vymyšlen z důvodu že na SKRP vidíme pořád ty stejné auta a už to je trošku ohrané.) Další návrh by mohl být komunitní meeting, podání návrhů v VC jako skupinový call se všemi co by přišli, rozebírali by se různé návrhy od hráčů a vyslyšeli se návrhy i ostatních, kteří mají nápad jen v hlavě a nezrealizovali ho. Toť vše, Jsem rád že mohu být komunitou SKRP (Zatím tedy ne v AdminTeamu ale snažím se ) a dávat ti takové návrhy na server které bych Já a podle mně i ostatní hráči ocenili. Díky za Tvůj čas. -Thade