Meno: (Nepovinné)
Skrillex
Sekcia, špecializácia a voľná pozícia: (Povinné)
Komunitná sekcia pre MTA:Sa Support,VCT
Vek: (Povinné) 22
Meno na Discorde: (Povinné)
skrillex2319
Skúsenosti s administráciou: (Povinné)
Sem napíš tvoje skúsenosti s pozíciou, na ktorú sa hlásite. Nějakou dobu jsem dělal handy na five M serveru plus nějakou dobu i na Mta Serveru vždy se jednalo o kvalitní handy, kterými nikdy nikdo neměl problem a co se týče administrace umím skoro všechny přikazy,několikrat jsem už byl Hl,admin,Support,VCT 
Vo všeobecnosti, prečo chceš byť súčasťou nášho tímu, ktorý “tvorí budúcnosť”?:(Povinné)
chtěl bych pomahat hračum vylepšovat jejich auta jelikož na serveru furt někdo hledá technika ale nikdy nikdo tam skoro není a od malička mě celkové bavit dělat auty i ve hře v realném životě,plus pomahát řešit hračum jejich Reporty,plus rád spolupracuji lidmi na serveru jsem už nějakou dobu a chtěl bych pomáhat lidem řešit jejich problémy,a celkově mě baví pomáhat lidem co se učí rp
Ako to je s tvojou aktivitou na internete?:(Povinné)
Sem napíšte vašu časovú dostupnosť na internete.. někdy od 10:00,někdy od 16:00 zaleží podle práce
Ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť: (Nepovinné)
Sem napíšte ďalšie informácie, ktoré by ste nám chceli poskytnúť. jmenuju se Dan a gta a celkově hry hraju od svých 10 let rád pomahám lidem, vždy se snažím vše řešit klidu,doufám že se vám moje přihlaška aspon trošku libit a dáte mi šanci pozdravem Dan 
Tým, že podávam túto prihlášku, súhlasím s pravidlami a záväzkami portálu fawestorm.eu.
Podpis Skrillex