Ahoooj na sťažnosť som sa priamo tešil, potešila ma na srdiečku, takže:
začneme obhajobou údajného mixingu z mojej strany. Je dobré že si ukázal ako si človek pri rýchlom písaní missne tlačítko medzerníku, ale je smutné, že si neukázal moju reakciu na toto pochybenie:
To by sme mali prvý problém, presunieme sa k jadru sťažnosti a to “Passive RP a zdravy rozum pandlov”
Už v tickete sme ti vysvetlovali, že previnenie je len a len na tvojej strane - odpojil si RP akciu, odmietal si RPiť a neRPil si Fear.
Avšak, z tvojej strany je proti nám teda sťažnosť kde sme porušili Zdravý rozum. Aký ale zdravý rozum? TY si stál na úrade aj keď si hľadaný, bez ochrany, TY si nechcel vystúpiť z auta a TY si neRPil Fear.
K tomu čo sme údajne porušili my, ty si teda myslíš že keď si na úrade pred KSK že tam nemôžu nabehnúť policajti a strielať po tebe - VEĽKÁ ALE VEĽKÁ CHYBA!
Prikladám video ktoré je docela straight forward:
https://www1.pluska.sk/video/neuveritelne-drsny-policajny-zasah-centre-ziliny-iba-kvoli-poskrabanemu-autu
(toto bolo iba kvôli poškrábanému autu)
—
Aby som to teda uzavrel, sťažnosť je bezpredmetná a všetko som vysvetlil, prenechávam ďalej @Snehurka @spajki a @german