Takže aby som sa ti k tomu vyjadril
NONRP INJURIES: Autom si ma prešiel naozaj v minimálnej rýchlosti takže by som sa maximálne prevalil cez kapotu a padol na zem žiadne vážnejšie zranenia by tam neboliK tej streľbe hráč mi hneď napísal ze sa jednalo o Mc takže som to nejak nebral v úvahu že sa táto skutočnosť stala ale uznávam mohol som tam zaerpit aspoň vestu podkošelovu ktorou som disponoval v daný momentAvšak zhrnieme si aj tebaVytváranie Ooc situácie, kde hneď pritom ako sme ti ic oznámili okolnosť že Rambar je na vozidle nelegálny si sa začal ooc hádať a prakticky prestal ErpitNonrp fear stal som ti zo zbraňou v ruke pred autom čož teba vôbec nejak nezaujímalo a v tuto chvíľu sa na nejaký ten Fear nehraloTvoje neuctivost k štátnym zložkám na ktorú je tiež pravidlo keďže takto ako si sa správal by si sa pravdepodobne ani z ďaleka neodvážilČo sa týka nejakého môjho vymislania zákonov. Áno Rambar je Nelegálni aj v realite keďže je to oválny kus kovu ktorý je pre bežného chodca nebezpečný až priam dokázal by ho zabiť preto v realite ani Slovenske policajne vozidla túto pomôcku nemajú. Keďže je v rozporu z pár zákonmi na server mame Avšak výhodu ze na 2 vozidlách tento prvok mame povolení. V cz je to tuším trosku inak ale tam mam pocit ze to tiež môžu mať len policajne vozidlá. A tvoj argument že rambar majú kamióny je úplná blbosť keďže tam sa nejedná o rambar ale Čelný nosník čož je úplne iná kategória ako nejaký kus kovového výčnelku na prednom nárazníku osobného vozidla. Takže áno Rambar je naozaj nelegálny IC sa na to viaže tuším aj vyhláška 11/2023 takže sa tu o žiadne vymislanie zákonov nejedná.Ďalej k tomu ako tvoje Rp pokračovalo.Na diaľnici keď som ta našiel opakovane Nonrp Fear kde som na teba mieril Glockom a ty si mi začal behať okolo auta a následne pomocou chilen runingu utekať prečVytváranie ooc situácie 2x , keď si dostal PK na diaľnici a následný Revive znovu si prestal erpit a vytvárať ooc situácie bez podania reportu bez čohokolvek si do ooc začal znovu písať len svoje následne si chcem nech ti zavolalm admina Avšak veľkú časť akcie reconoval Paws ktorí ti taktiež napísal aby si erpil injuries čož sa tak nestalo. A ďalej si pokračoval v ooc situaci. A následne úplne odpojil cele Rp. Ak som sa ti na niečo zabudol vyjadriť tal dodatočne este rad dopíšem následne posielam par záznamov z logom pre objasnenie