_janekkkkkk Názov účtu: janek Názov Discord účtu: matejkooos Typ: permanentni Tvoje vyjadrenie: ahoj, takze ban jsem dostal nepravem jelikoz jsem sel do cpz a chybely mi 3 body do permy no a jak jsem byl v te cpz tak jsem vypnul hru a ted jsem asi po hodine x dvou hodinach prisel a hlasi mi ze serial zabanovany, tak bych se chtel zeptat za co jsem dostal 2 nebo 3 body a popripadej bych chtel unban dekuji S pozdravem: janek
_janekkkkkk _janekkkkkk uz dokonce vim i za co ten trest byl, byl udelen za opusteni hry pocas rp i kdyz rp neprobihalo a martaaas si resil reporty a ja musel na skok do prace
_janekkkkkk german psal sem mu do pm jenze mel vypnute pmky. Potom jsem to psal do pm i soolakovi a on to videl protoze se dival na moje pmky co si s kym pisu protoze jsem napsal nadavku a dal mi warn a jak sem napsal soolakovi ze jdu pryc tak si martas zcal resit reporty a jak jsem psal musel jsem fskt narychlo odjet. Jak jsem prijel tak jsem se chtel pripojit a napsat mu ze jsem musel jit neco resit. Ale ani ja sem nemohl vedet ze tam musim byt protoze on si zacal resit ty reporty
_janekkkkkk _janekkkkkk jsem schopny si vse doerpit, jak soud tak dalsi veci. Byla tam chyba i zmoji strany ale i ze strany jeho jelikoz mi nenapsal ze nemam odchazet a sel resit reporty
_martaaas Ahoj. Body ti byly body za pravidlo č.23. Z toho důvodu že jsem šel pro dalšího kolegu, který ti měl provést opětovný výslech, ale ty jsi odpojil hru a výslech ti nemohl být proveden tudíž jsi porušil pravidlo č.23.
_janekkkkkk _martaaas ja jsem hru odpojil jelikoz jsi byl v sduty a ja mel vazny duvod na to odpojit. A jak sam vidis asi 2h na to jsem se pripojil zpet. Myslis ze jsem to snad odpojil schvalne? Ja jsem ochotny to vse erpit znovu klidne od zatceni. Mel jsi mi aspon napsat ze to nemam odpojovat
_janekkkkkk _janekkkkkk bylo by totiz nejlepsi napsat ze jdes pro toho kolegu. I kdyz nevim proc jsi v tu chvili byl v sduty
_janekkkkkk forishd ty uz me kurva prestan srat. Zaridil jsem ti jail za poruseni pravidel potvrzeno klipem a furt se do me vudes mrdat ptal se te nekdo na neco???
Snehurkaa Ahojte, jelikož jsi nedal vědět podpoře o tom, že si někam nutně potřebuješ odskočit, tak ti byl trest udělen právem a ban ti zůstává. S pozdravem, Hlavní Administrátor Sněhurka.